Vreemde Vogels en Wetenschap in “Het Lap”

Dit project wordt verplaatst naar 2022

Jaa! er komt weer een nieuw muzikaal verhaal voor jongens en meiden van 4 tm 12 jaar. Houd jij wel van zingen, bewegen en een beetje acteren? En lijkt het je leuk om wat te leren over (bijbelse) proeven en uitvindingen? Doe dan lekker mee!

Repetities op donderdag

De zoektocht naar uitvinders in de dop is begonnen!  Witte jassen, borrelende kleurtjes in glazen en buizen… allerlei wetenswaardigheden onderzoeken en feitjes achterhalen…?

Speel mee in het nieuwe verhaal vol proeven en experimenten! De repetities starten op donderdag 18 maart 2021 van 16.00 uur tot 17.00 uur. Locatie Julianastraat 88 (Koningskerk) in Langerak.

Kom jij proefjes doen op het podium?

Ben je tussen de 4 en de 12 jaar? Woon jij in Langerak, Nieuwpoort, Groot-Ammers, Ameide, Goudriaan, Ottoland of ergens anders in de omgeving… en heb je gewoon zin om te zingen en een beetje te acteren met andere jongens en meiden? Doe dan mee aan het project Vreemde Vogels & Wetenschap in “Het Lap”.  Meld je snel aan via het contactformulier op deze pagina!

Het Project zal toewerken naar een uitvoering waar liedjes van de kinderen zullen worden afgewisseld met spontaan toneel waarin ook het publiek een rol speelt!

Vreemde Vogels

Het verhaal ….. Professor Bennie van Gisteren en zijn trouwe assistent Klaartje Wakker nemen ons mee in een spannend verhaal rondom witte jassen, experimenten en onderzoeken in “Het Lap”. Maar pas op! Niet alles is wat het lijkt .. de mysterieuze doctorandus KaCheng is wel erg vaak in de buurt ?… wat zou hij van plan zijn?

Uitvoering

Zaterdag 19 juni 2021 (onder voorbehoud)

De uitvoering van het project – Vreemde Vogels & Wetenschap in “Het Lap” – is D.V. zaterdagmiddag 19 juni om 15.00 uur (op een nader te bepalen locatie) in Langerak. De toegang is € 2 en na afloop staat de koffie, thee en limonade klaar! (dit alles uiteraard onder voorbehoud)

Wat kost het project?

Deelname aan het project kost € 39.75 per deelnemer. “Trouweledenkorting” geldt voor kinderen die direct aansluiten bij het volgende project en is standaard 10% op de (gewone) contributie van het project.