Musica4Kids Langerak 2021

Het onderstaande project is afgelopen. Augustus 2021 zal een nieuwe kerstproject online komen.

Jongens en meisjes! Er staat weer een nieuw project klaar! Met zang en toneel vertellen we het verhaal van de geboorte van Jezus vanuit een nieuw thema Kijk, een fonkelnieuwe ster!

Kom jij stralen op het podium?

Ben jij tussen de 4 en de 12 jaar? Woon jij in Nieuwpoort, Langerak, Ameide, Groot-Ammers of  gewoon ergens anders in de omgeving…? en heb je gewoon zin om lekker zingen en een beetje te acteren met andere jongens en meisjes? Doe dan mee aan dit nieuwe Kerstproject in Langerak!

Meld je snel aan via het contactformulier op deze pagina!

Repetities op donderdag

De zoektocht gestart! Waar zijn die wijzen uit het Oosten? Koning Herodes en zijn dienaren, Jozef en Maria, de herders en herbergiers uit het stadje Bethlehem? Ze spelen allemaal mee in dit nieuwe verhaal. De repetities starten donderdag 8 oktober 2020 van 16.00 uur tot 17.00 uur in de Koningskerk in Langerak (Julianastraat 88)

Kijk, een fonkelnieuwe ster!

… van over de bergen komt een kleine karavaan… kamelen sjokken over het kronkelige pad met een vracht aan bepakking. Ze komen steeds dichterbij. De mannen zien er voornaam uit. Ze turen met een sterrenkijker naar de hemel. De zon is al onder gegaan. “Ze komen uit het Oosten” hoor je ze fluisteren. “Het zijn wijzen!” Zouden deze mannen ook voor de volkstelling komen? Je moet weten dat iedereen geteld moest worden in de stad van zijn voorvader…

Wat een opschudding in het herdersstadje Bethlehem! Waar zijn ze naar op zoek? En wat heeft koning Herodes hiermee te maken?

Uitvoering

DV zaterdagmiddag 12 december 2020

De uitvoering van het kerstspel “Kijk, een fonkelnieuwe ster!” is op zaterdagmiddag 12 december in de Bethelkerk in Langerak (Waal). Aanvang 14.30 uur en duurt ongeveer vijfkwartier. De zaal is open vanaf 14.10 uur en de toegang is €2 per persoon. Na afloop is er een toepasselijke attentie voor iedereen, omdat we vanwege coronamaatregelen niet samen kunnen koffiedrinken. Er zal ook op een later tijdstip bekend worden hoe we deze middag fysiek organiseren.

Wat kost het project?

Het project kost €32,50 per deelnemer.

“Trouweledenkorting”
geldt voor kinderen die direct aansluiten bij het volgende project en is standaard 10% op de normale contributie van een project.