Musica4Kids Meerkerk 2021

Het onderstaande project is afgelopen. Augustus 2021 zal een nieuw kerstproject online komen.

Zangprojecten van Musica4Kids nu ook in Meerkerk! Met zang en toneel vertellen we het verhaal van de geboorte van Jezus onder het thema De herbergier die eindelijk kan slapen.

Repetities op maandag

De zoektocht naar Jozef en Maria, de herders, de wijzen uit het Oosten en de herbergiers is geopend! Ze spelen allemaal mee in het nieuwe verhaal. De repetities starten voor de herfstvakantie op maandag 5 oktober 2020 gelijk uit school (omstreeks 14.15 uur tot 15.15 uur) in de Ichtuskerk in Meerkerk.

Kom jij stralen op het podium?

Ben je tussen de 4 en de 12 jaar? Woon jij in Meerkerk of ergens anders in de omgeving…? en heb je gewoon zin om te zingen en een beetje te acteren met een heleboel andere jongens en meisjes? Doe dan mee aan het Kerst Project!  Meld je snel aan via het contactformulier op deze pagina!

Project Kerstliedjes 2020 zal toewerken naar de uitvoering van een kerstspel. Samenzang en liedjes van de kinderen zullen worden afgewisseld met spontaan toneel waarin ook het publiek rol speelt!

De herbergier die eindelijk kan slapen!

…het zal je maar gebeuren, je bent herbergier in het stadje Bethlehem. De keizer heeft bedacht dat iedereen geteld moet worden in de plaats waar zijn familie oorspronkelijk vandaan komt. Wat een drukte in de stad! Iedereen zoekt een plekje om te overnachten! Je doet goede zaken! maar die bel… die staat maar niet stil… pff.. wat een toestroom van mensen, van herders tot belangrijke mannen uit het Oosten!

kleine instrumenten

Tijdens de repetitie maken we gebruik van kleine instrumenten. Je leert spelen op een klokkenspel of  we begeleiden onszelf met andere kleine muziekinstrumenten, zoals boomwhackers en bellen.

Uitvoering

Vrijdag 11 december 2020

De uitvoering van het kerstspel “De herbergier die eindelijk kan slapen” is gepland op D.V. vrijdagavond 11 december 2020. Aanvang 19.30 uur in de Ichtuskerk in Meerkerk. Er zal een deurcollecte gehouden worden ter bestrijding van de onkosten. Er zal ook op een later tijdstip bekend worden hoe we deze avond fysiek organiseren.

Wat kost het project?

Het project kost €35 per deelnemer.

“Trouweledenkorting”
geldt voor kinderen die direct aansluiten bij het volgende project en is standaard 10% op de normale contributie van een project.