Uitvoering Project Pasen

Op vrijdagavond 6 april a.s. zullen de kinderen van Musica4Kids kinderkoor uit Langerak, een musical opvoeren onder het thema Jezus leeft!

Een inspirerende musical van ruim 60 minuten, gespeeld, gezongen en gedanst door en voor kinderen. Je beleeft het verhaal van Pasen door de ogen van negentien Joodse kinderen uit het stadje Bethanië. Zij beleven, vooral door de dingen die ze horen, het verhaal van Jezus vanaf de intocht in Jeruzalem tot aan de uitzending van de discipelen.

De musical speelt zich af op de speelplek van de kinderen.

Negentien jongens en meiden uit Langerak, Nieuwpoort, Groot-Ammers en Ameide hebben in drie maanden wekelijks gerepeteerd en toe gewerkt naar de uitvoering van Project Pasen: Jezus leeft. Iedere week werd gewerkt in groepjes, waarin de oudere kinderen de jongere kinderen hielpen bij het instuderen van de sketches. Samen een dans leren en podiumpresentatie oefenen kwam iedere week terug. Hard werken en plezier maken wisselden elkaar af tijdens de 75 minuten durende repetities.

Musica4Kids kinderkoor zingt op projectbasis. In april staat het thema Feest! centraal. Rondom de oranjefestiviteiten staan twee optredens gepland met kinderkoren De Krekels (Oud Alblas) en De Wingerdknopjes (Wijngaarden) op zondag 22 april en woensdag 25 april a.s. Aansluitend start project ‘Vertel nog eens‘ op maandag 7 mei. Aanmelden via contactformulier. Klik op de link voor meer informatie over dit nieuwe project!

Uitvoering

De uitvoering vindt plaats om 19.00 uur in de Koningskerk in Langerak (Julianastraat 88) om 18.40 uur gaan de deuren open. De toegang bedraagt € 2,50 inclusief koffie, thee, limonade na afloop.